O NAMA

Žitnica zdrave hrane je specijalizirana trgovina za distribuciju i prodaju zdrave hrane. Poslujemo od 2005. godine. Kao što i samo ime govori u Žitnici možete pronaći najveći izbor svih vrsta žitarica i proizvoda od žita, sjemenki i mahunarki iz cijelog svijeta. Proizvodi robne marke Žitnica zdrave hrane provjereni su proizvodi stalne kvalitete i primjerene cijene. Žitnica začini nezaobilazni su sastojak svakog dobrog jela, izvor inspiracije i kreativnosti u pripremi hrane. Naša maloprodajna trgovina nalazi se u centru Varaždina. U ponudi imamo preko 2000 proizvoda širokog asortimana hrane, začina, čajeva dodataka prehrani i kozmetike iz ekološkog i konvencionalnog uzgoja.

Pouzdanost u poslovanju i kvalitetu naših proizvoda prepoznali su i naši partneri – specijalizirane trgovine zdrave hrane diljem Hrvatske, od Osijeka do Dubrovnika.

NAŠA MISIJA je da naše bogato iskustvo i znanje podijelimo s našim kupcima i ponudimo im kreativnu, raznovrsnu i zdravu prehranu. Širokim izborom namirnica i primjerenim cijenama podupiremo organizacije i udruge za promicanje zdravog načina života. Smatramo da s edukacijom i uvođenjem zdravih, integralnih i svježih namirnica treba krenuti od najranije dobi. U tom smislu pokušavamo našu suradnju proširiti što više s vrtićima i školama kako bi se zdrave namirnice i  cijenom mogle konkurirati u kreiranju jelovnika.

Pažljivo pratimo i male hrvatske proizvođače i dajemo im šansu za plasman svojih proizvoda u našoj trgovini.

Otvaranjem web shopa želimo naš bogati izbor namirnica učiniti dostupnim i ostalim građanima lijepe naše.

NAŠA VIZIJA je bogata ponuda zdravih namirnica, začina i dodataka prehrani, pouzdane kvalitete i prihvatljive cijene, značajno učešće i stalna ponuda kvalitetnih proizvoda hrvatskog sela provjerenim, nepristranim i znanstveno utemeljenim informacijama podizati svijet naših sugrađana o pravilnoj prehrani.

Želite li zdravo živjeti, dobro za sebe i svoju djecu, dobro za našu prirodu i okoliš, nemojte čekati, navratite u Žitnicu zdrave hrane.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kontaktirajte nas ili se pretplatite na naš newsletter tel: 042 302 085 email: info@zitnica.hr

ISTAKNUTI PROIZVODI