Ultra strong kurkumin BCM-95 60 kaps.

31.06  (234.02 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU 23034 Category
OPIS PROIZVODA

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kurkumin BCM-95 je patentirani kompleks kurkumina i eteričnog ulja kurkume standardiziran na 95% kurkuminoida.

Zbog povećane apsorpcije i učinkovitosti te manje dnevne doze kurkumin BCM-95 je najprodavanija 100% prirodna formulacija kurkumina na svjetskom tržištu.

Bogat kemijski sastav kurkume čine spojevi različitih kemijskih skupina pri čemu su najvažnija eterična ulja i skupina kurkuminoida. Farmakološki najaktivniji je kurkumin koji se ekstrahira iz kurkume. Kurkuma sadrži oko 8% eteričnih ulja od kojih najviše ar-turmerone. Malo je poznato da se u procesu ekstrakcije sva ljekovita eterična ulja potpuno gube.
Ultra strong kurkumin BCM-95 jedini je proizvod na svjetskom tržištu koji sadrži eterično ulje kurkume. U jednoj kapsuli od 500 mg uz kurkuminoide sadrži 8% (40mg) eteričnih ulja kurkume, upravo onoliko koliko ih sadrži i nativna kurkuma. Klinička studija utvrdila je da su se dodavanjem eteričnih ulja kurkume bioraspoloživost i apsorpcija povećali za 10 puta u odnosu kurkumu i za 7 puta u odnosu na standardni kurkumin. Jedna kapsula od 500 mg djeluje kao 5 g kurkume.
Ultra strong kurkumin je jedini proizvod na svjetskom tržištu kojem je apsorpcija povećana na 100% prirodan i siguran način korištenjem sastojaka same kurkume, bez dodavanja pojačivača apsorpcije ili primjene nanotehnologije.

NAČIN PRIMJENE

Uzeti jednu kapsulu u jutro i jednu navečer nakon obroka.

SIGURNOST I KVALITETA PROIZVODA

Certifikati proizvođača:

  • ISO 22000 : 2005 (HACCP, Sustav upravljanja sigurnoscu hrane) i
  • GMP (Standard dobre proizvođačke prakse).

Certifikat proizvođača za sigurnost hrane i sukladnost zahtjevima Dobre Proizvođačke Prakse garantira Vam da proizvodi ne predstavljaju rizik zbog neodgovarajuće sigurnosti, kvalitete ili djelotvornosti.

UPOZORENJE

Osobe koje imaju žučne kamence i osobe koje uzimaju antikoagulante (lijekove za razrjeđivanje krvi) trebaju prije uzimanja potražiti savjet liječnika ili ljekarnika.

Više o kurkumin BCM-9 pročitajte ovdje[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Možda će vam se također svidjeti…

IZDVAJAMO ZA VAS

BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 375KN